Actief op Terschelling.

Het eiland Terschelling biedt tal van mogelijkheden om er sportief of recreatief op uit te trekken. Te voet of per fiets. Zo zijn er verschillende musea waaronder Het Wrakkenmuseum, Het Behouden Huys en het Centrum voor Natuur en Landschap. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan een kaasboerderij (kalfjes en lammetjes aaien, demonstratie schapendrijven), een cranberrybedrijf, een imkerij of een visrokerij bezoeken. Tevens kunt u blokarten op het strand, een zeehondentocht maken of een gezellige braderie bezoeken. Ook zijn er mogelijkheden om het eiland te paard of per huifkar te verkennen. Zie voor actuele informatie de website van de VVV en ons informatiebord.

Activiteiten voor campinggasten

Camping De Kooi organiseert in de zomervakantie diverse activiteiten voor de kinderen. Denk hierbij onder andere aan volleybaltoernooien, buikglijden, hutten bouwen, paintball, springkussen en schminken, de ''Mannen van Hee'' en natuurlijk nog veel meer. Via de website van MooiWeer kunt u gemakkelijk nog veel meer leuke en sportieve activiteiten boeken! 

Bekijk hier het ZOMERPROGRAMMA van Camping De Kooi.

Van 12 tot en met 15 september krijgt Terschelling een nieuw festival genaamd eilân. Te midden van bos en duin en naast een meertje op Terschelling zetten Mojo en Chasing the Hihat het nieuwe festival in de markt. Liefhebbers van elektronica en alternatieve pop worden na een boottocht naar de Wadden ontvangen op een kleinschalig festival met grootse ambitie. eilân telt drie podia waar artiesten worden geprogrammeerd die zich op het snijpunt tussen meerdere genres bevinden

Info festival Eilân